Saturday, 3 August 2013

Coleslaw med lätt citronsmak

2 dl vitkål
1 liten morot
1 gul lök
1,5 msk citronmajonnäs, hemgjord eller köpt
1 dl creme fraiche
0,5 dl gräddfil
salt
peppar

Riv med rivjärn eller finhacka vitkål och morot i strimlor. Skär löken i tunna strimlor. Rör ihop citronmajonnäs, creme fraiche, gräddfil, salt och peppar till en sås. Blanda sedan ihop vitkål, morot och lök med såsen.

Mitt recept har tidigare publicerats på Middagshjälpen 1 augusti 2013.

Coleslaw with hint of lemon
2 dl cabbage
1 small carrot
1 onion
1,5 tbsp lemon mayonnaise, home made or bought
1 dl creme fraiche
0,5 sour cream (gräddfil)
salt
pepper

Shredded the cabbage and carrot. Cut the onion to thin strips. Blend lemon mayonnaise, creme fraiche, sour cream, salt and pepper together to a sauce. Mix cabbage, carrot and onion with the sauce.

No comments:

Post a Comment