Wednesday, 11 September 2013

Grillad paprika med basilikakräm

2 portioner

1 röd paprika
100 g färskost naturell (cream cheese)
1 näve färska basilika
salt
grovmalen svartpeppar

Skölj paprika och ta bort kärnorna. Skär paprika i två halvor. Blanda färskost, basilika, salt och peppar med en mixer till en kräm. Fyll paprikahalvorna med basilikakräm. Grilla paprikahalvorna till de är mjuk. Före serveringen: Garnera med grovmalen svartpeppar.

Mitt recept har tidigare publicerats på Middagshjälpen 7 augusti 2013.

Grilled bell pepper with basil cream
2 servings

1 red bell pepper
100 g cream cheese natural (e.g. Philadelphia)
1 handful of basil leaves
salt
coarse ground black pepper

Wash the peppers and remove the seeds. Cut the peppers in halves. Mix cream cheese, basil leaves, salt and pepper in a blender to a cream. Fill pepper halves with basil cream. Grill the pepper until they are soft. Before serving: Garnish with coarsely ground black pepper.

No comments:

Post a Comment