Monday, 9 September 2013

Foodies Tex Mex Rub

2 tsk salt
1 tsk strösocker
1 tsk malen vitpeppar
0,5 tsk cayenne peppar
1 tsk spiskummin
1 tsk paprikapulver
1,5 tsk vitlökspulver
0,5 tsk lökpulver

Blanda ihop alla ingredienser. Förvara blandingen i en lufttät burk. Användning: Rub skall gnidas in i köttet och låt vila en stund innan grillningen eller stekningen. Passar nötkött, fläsk och kyckling.

Mitt recept har tidigare publicerats på Middagshjälpen 8 september 2013.

Foodie's Tex Mex Rub
2 tsp salt
1 tsp caster sugar
1 tsp ground pepper
0,5 tsp cayenne pepper
1 tsp cumin
1 tsp paprika
1,5 garlic powder
0,5 tsp onion powder.

Blend att the ingredients togehter. Store the mix in a air tight container. Use: Rub the meat with the mix before grilling or roasting. Use the mix for beef, pork and chicken.

No comments:

Post a Comment