Monday, 22 July 2013

Jordgubbstårta med chokladströssel

tårtbotten i 3 delar ca 15 cm
1 dl vaniljkräm
3 msk jordgubbsylt
1 dl vispgrädde
2 tsk vaniljsocker
120 g jordgubbar
chokladströssel

Vispa vispgrädde och smaksätt med vaniljsocker. Skölj och skär jordgubbar i halvor. Bred jordgubbsylt på tårtbottendelen som ligger underst. Lägg en tårtbottendel ovanför och bred vaniljkräm på den. Lägg en tårtbottendel ovanpå och bred vispgrädde på tårtans sidor och ovansida. Dekorera med jordgubbar och chokladströssel.

Mitt recept har tidigare publicerats på Middagshjälpen 21 juli 2013.

Foodie's Strawberry Cake with Chocolate Sprinkles
6 Servings. This recipe is for a small cake approximately 15 cm.

Cake Base in 3 pieces, approximately 15 cm
1 dl Double cream
2 tsp Vanilla sugar
1 dl Custard cream
3 tbsp Strawberry jam
120 g Strawberries
Chocolate sprinkles

Whisk cream in a bowl and add vanilla sugar at the end and mix with the cream. Wash the strawberries and cut them into pieces. Spread strawberry jam on the cake base. Add a layer of case base on the top and spread custard cream on it. Add another layer of cake base and spread whipped cream on the top and around the cake. Decorate the cake with strawberries and chocolate sprinkles.

No comments:

Post a Comment